Me~dia6月号
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11ページ下GO! CANADA!面白い所ですか……えっと、平日でもいいんですけどいきなり連絡もなしに友達の家に行くと面白いものが見れますよ、にっこり。(最近生まれて初めて家出してみたmio) やってきましたバンクーバー!ということで、バンズ・マスターでスタッフ体験です。「小さな」と現地のコーディネーターの方に言われましたが、工場と併設されたいわゆる直売所でした。店のドアを開けた瞬間から小麦とチーズの良い香りがします((>ω<)) 中に入ると、期待通り巨大なパンが所狭しと並んでいました。バンズと書いてあるパンはハンドボールのようなサイズ。バケットも日本で見るものより長い気がします。ピザパンに至ってはA4用紙ばりの大きさ、しかもかなり分厚いので、見ているだけでお腹いっぱいになってしまいます。全てが大きいかと思うとそうでもなく、ソーセージロールは一口サイズで販売されていました。まあ、お客さんは1~2ダースの量を一気にお買い上げになられるんですけれども。予想通り……。 私はボランティアではなく体験という扱いでベーカリーに3日間お世話になりました。ちなみに、カナダではボランティ↑ 工場内。ここでパンを包装していました。↓ 店舗内。並んでいるパンが大きいこと……!アを無償で行うという概念がないそうです。入国審査の時にうっかりボランティア目的で来たと告げてしまうと、「こいつ金稼ぎに来てるのに必要な書類持っていないぞ!」と問題になってしまい、拘留されることもあるそうです。恐ろしい……。お仕事内容は、出来上がったパンの袋詰めです。量も種類も多い上に、空気が余分に入らないように、出来るだけ手早く、などと注意することがたくさんある肉体労働でした。1日中いい香りに包まれて、他の労働者と英語で会話しながら過ごすスタッフ体験はとても楽しかったです! I went Bun’s Master, a small bakery in Langley. I thought that small means like a bakery in a station in Japan, but “small” in Canada is big for me! It was direst sales offi ce. Good smells were came from inside the shop when I opened Bun’s Master’s door. There were large number of breads in the shop. Buns is so big like a hand ball. Buckets are longer than that in japan. Pizza breads are incredibly big size (I think it was like A4 size paper and so thick)! I felt as if I eat too much, although I was just looking. Not all things are not too big. I found that sausage roll bread is small so it could be eaten in a bite. But customers bought sausage roll bread in a few dozen. I thought “As I thought…” because it was too small. I was working in Bun’s Master for 3 days without a pay (Speaking of volunteer, I was very surprised there are no idea to do volunteer without a pay in Canada. So if you say “I came here to do volunteer”, you cannot pass the passport control because your documents are wrong for work). My work was to pack breads after baked. It was hard work because almost all breads were very big, many kind of breads were there, I must be careful not to pack breads with too much oxygen, and I must pack breads in a hurry. I enjoyed working in Bun’s Master because the smell of fresh wheat is very good, and all workers are kind enough to communicate in English.

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